Nytt bad på 1-2-3!

Nå som forhåpentligvis enda flere har lest om vår noe uheldige episode med ekte hussopp på badet både her på bloggen og i Magasinet Norske Hjem hvor jeg nå har en fast spalte(!), er det på tide å komme med en liten oppdatering. 
SAM 0993
Jeg kjenner på en stor glede og takknemlighet når vannet renner over meg og jeg kan dusje igjen! Det er visse fasiliteter det er greit å ha, selv om man bor i et gammelt hus. Man skulle tro vi hadde blitt vant til å ha utedo og ikke rennende vann fra våre 9 måneder uten slike fasiliteter på Ånnerød. Men jeg må innrømme at det var tøffe dager nå i januar uten dusj og bad...
SAM 0988
 Dere husker kasnkje at det så sånn ut...?:
IMG 4135
Lammelsen var nesten komplett da vi forsto at det ble påkrevd med en skikkelig sanering av badet etter at vi fant ekte hussopp i kjelleren vår (se forrige innlegg: http://historiskehus.no/blogg/37-ekte-hussopp-shiiiit). Hvorfor skjer aldri sånt midt på sommeren?? Her kunne vi bare tuslet ned til Setten og badet hver eneste dag hvis det hadde vært temperatur til det! Men isbader er og blir jeg aldri. Så her var det på gamlemåten med vaskeservant og klut. Vasking av hår i vasken kan jeg underskrive på at er tungvint! Men når man først har smakt på det tungvinte så setter man desto større pris på komfort og i min verden ren luksus med et velfungerende bad!
SAM 0983 SAM 0984
Dette måtte til:
Sanering i form av borttaging av alt som defineres som mat til soppen. Det vil si alt av treverk i en meters avstand. 
Drenering på utsiden
Nytt dekke på gulvet
Børsting av muren med stålbørste
Brenning av sporer med propanbrenner
nedhakking og pussing av ny mur inne
Maling av gulv
Maling av mur og vegg
Og litt pynting;-)
 
Og vipps så hadde vi nytt bad;-) Jaja, det var ikke ferdig over natten og heller ikke uten masse jobb... Lars har virkelig stått på og fikset det så familien nok en gang kan unne seg den fantastiske luksusen en innendørs dusj utgjør. Heldige meg:-)
SAM 0993 SAM 0986
 
 
 
 

Kommentarer  

#1 MiloChief 21-03-2018 19:45
I have checked your site and i have found some duplicate content, that's why you don't rank high in google's search results, but there is a
tool that can help you to create 100% unique content, search for:
boorfe's tips unlimited content
Siter

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode